Satellite

God kväll eller någonting sånt! Vaknade vid halv 11 imorse och kollade på film. Sen vid 2 gick jag ner och pluggade till halv 5,gjorde mig sedan iordning lite för att det kommer folk hit. Fast dom har redan kommit kom jag på. Ska bara vara med och äta med dom hade jag tänkt. Sitter iallafall och spelar Texas Hold 'em just nu. Skulle bara skriva ett inlägg,kanske skriver senare. Får se.

We can't back down

När jag vaknade imorse utav ett sms så läste jag "Fan helvete vilket väder". Reste mig då upp och drog upp rullgardinen och vad ser jag? Jo att hela marken är täckt av ett nytt lager snö. Behöver väl inte säga mera än att jag stog och svor ett tag och mitt humör sjönk rätt rejält. Jag som precis hade tagit fram skinnjacka och cykel och grejer. Det var bara bort med det och på med vinterjackan igen. Mamma skjutsade mig iallafall till skolan så jag var inte lika sur när jag kom till skolan iallafall. På mina lektioner så lyser ju mina goa och glada klasskompisar upp dagen så att allt blev prima tillslut. Mamma hämtade mig när jag hade slutat och vi åkte hem. Jag gick då upp och la mig och sov och har nyss vaknat,så nu ska jag hjälpa mamma med maten. Tacos! Får se om jag skriver någonting senare. 


Pain,without love

Slutade klockan 14.00 idag,enda dagen på hela veckan jag slutar så tidigt. Har iallafall kollat på ett avsnitt av One Tree Hill,Lite på tv och ätit sedan jag kom hem. Ända sen jag kom hem har haft smärta lite brevid mitt högra höftben. Gör så jäkla ont,vet inte vad det är. Nu ska jag ta och göra någonting annat. Tänkte bara skriva någonting. 

klick

You're fucking perfect

Har tillbringat min dag med skola,städning och One tree hill. Inte så speciellt kul att läsa om enligt mig. Vet inte riktigt vad jag ska skriva här överhuvudtaget. Badhus imorgon på morgonen vet dock inte om jag ska dit. Ska prata med mamma om det först. Mitt rum ska göras om snart också. Var helt säker på färgerna och motiv tills jag upptäckte att röda väggar är vansinigt snyggt. Får klura lite på det och diskutera med mamma. För övrigt ser min blogg förjävlig ut och det är ingenting jag orkar bry mig om just nu.


Me and my drum


RSS 2.0