new

klick klick klick

You're gonna find someone new

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

15 maj 2011

Inte orkat skriva någonting dom senaste dagarna, har hänt rätt mycket då och jag har varit sur, arg, ledsen och glad osv. Igår så var komfirmations tiden äntligen slut och jag fick smycken och pengar ungefär. Idag vaknade jag 14.30 typ, så jag hade sovit typ 12 timmar och verkligen sovit ut. Hur härligt som helst eftersom jag inte kunnat sova bra dom senaste dagarna, typ vaknat mitt i natten för att jag drömt äckliga drömmar osv. Men nu ska jag käka upp min bulle och gå och göra någonting annat. Hejsvejs!

Sunshine

Riktigt härligt väder ute faktiskt! Ser ut att vara fint hela veckan, iallafall hyffsat fint. På lördag visar dom dock att det ska regna och det är då jag konfirmeras. Men det är chill endå faktiskt! Idag har jag "hjälpt" mamma att baka, fast egentligen stod jag bara brevid och åt upp smeten. Men det räknas som hjälp endå. Hällde i lite ingridienser då och då. Hon bakade iallafall kärleksmums och cola kakor till min konfirmation. Sedan har jag varit ute och gått i typ 55 minuter, kunde inte gå längre eftersom att jag hade mammas mobil och hade som musik mobil och hon skulle iväg 17.45. Men det var skönt att gå i shorts och adept i lurarna. Nu har jag ganska nyss kommit hem då, kom hem precis innan dom skulle åka och nu väntar jag på mat. Jag och min syster gjorde en deal, hon lagade maten och jag tog hundarna. Så nu väntar jag på det, sen vet jag inte vad jag ska göra. Typ alla är i Ransberg på läger som jag också skulle vara på egentligen! Nu ska jag iallafall sluta skriva och göra någonting annat underhållande! Tänkte spela lite ikv iallafall. Hejsvejs!

5 maj 2011

Varit i skolan till 15.40 idag, sen cyklade jag hem. Då gjorde mina systrar mat som blev bränd, fick då äta bränd mat. Sen la jag mig och kollade på tv till 17.00. Sedan så gick jag ut och gick med mamma en ganska lång vända. Sen så har jag bärt ner disk och lämnat skräp till mamma som hon fått gått ut med och nu sitter jag här och chillar. Om en timme ska jag ner och kika på lyxfällan. Skriver kanske mer sen, hejsvejs!

Dance so good




Inte haft tid för bloggen idag, skriver mera imorgon. Haft fullt upp med konfirmation och skola. Vi hörs!

Det blir bättre

Skola idag, riktigt jävla lame. Kom hem från skolan, vet inte riktigt vad jag gjorde. Kollade lite på tv, åkte och handlade med mamma. Käkade en glass, kom hem. Gick och la mig i soffan, slocknade en kvart ungefär. Sen åt jag, och nu sitter jag här och avlider snart av uttråkning. Hejsvejs!


Bild för någon månad sen, mina sår har inte läkt helt än.

Almost everything


2 Maj 2011

Skolfan är nu igång igen och jag är trött, inge skräll att jag är trött dock. Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, varit hungrig sen jag kom hem förfan. Men mormin är rätt seg av sig så jag fick helt enkelt vänta, inte ok! När jag har käkat ska jag chilla och sen sova. Imorgon ska vi på någon föreläsning om någonting, lyssnade tyvärr inte så värst bra på vad min mentor sa. Utvecklingssamtal på måndag iallafall, och nu kom jag på att jag skulle fått mina omdömen idag, men min mentor glömde väl bort det som vanligt. Nu ska jag gå och dö. Hejsvejs!


Trött chey

School

Känner att jag inte fått tillräckligt med sömn idag, även fast jag gick och la mig jätte tidigt. Sitter här och hostar som fan, känns inte speciellt bra. Orkar verkligen inte bli sjukare än vad jag redan är, och har varit under lovet. Ska iallafall cykla iväg till skolan om ca 5 minuter. Min skola är störd, vem fan orkar gå upp halv 9 på en måndag efter att man har haft en veckas lov? Inte jag egentligen. Iallafall, ska gå ner och dricka cola nu och sen iväg till skolan. Hejsvejs!

Fest i hela huset

Idag har jag mest sovit hela dagen,så grymt skönt! Ikväll är det någon som åker ut på big brother. Hoppas verkligen det är Madde. Roddan ska förövrigt tillbaka in, enligt mig iallafall. Han gjorde programmet så jävla mycket roligare att titta på. Tänkte bara visa att jag lever, ännu en gång. Nu ska jag dra ut en sväng och försöka få lite frisk luft, mår ganska illa så det kan nog vara rätt smart. Vi höres kanske senare ikväll, puss!

RSS 2.0