Valborg

Ligger i soffan med datorn på magen och ett glas cola i handen. Detta är min urtråkiga valborg som jag konstigt nog trivs grymt bra med. Ligger här och lyssnar på när mamma diskuterar med sina kompisar som är här. Idag har jag käkat hamburgare och pommes till middag. Bra information? Ajemän! Det var hur som helst gott som fän och jag åt tills jag inte kunde röra mig. Min mage putar som fäen,ogillas. HAHAH,nej men helt ärligt. De bryr jag mig inte ett jävla skit om just nu. Vilket jävla skämt inlägg detta blir. Eller,mja. Hälften är skämt. Men mer får ni inte veta. Skriver sen,mjaaaaao. Förresten råkade vi spilla ut en öl förut så min hund är lite vinglig..


Brown

Medans alla andra är ute och super skallen av sig så sitter jag inne och dricker cola! Nu tänker ni säkert,vilket jävla tråkigt liv hon måste ha. Fan ni har rätt,mitt liv är rätt så jävla värdelöst men ändå rätt så jävla grymt ibland. 



Brunt hår är nog inte riktigt min grej.

Light outside


Zero

Tänkte bara visa att jag lever och har nyss vaknat. Idag är det valborg och jag har fortfarande ingenting planerat. Men ska nog käka med mamma iallafall! Nu ska jag gå ner och tvätta bort nagellacket och sedan ner i källaren och duscha. Sedan måla på nytt nagellack! Vi höres. Puss

One tree hill

Nu har jag sett klart hela säsong 7 utav One tree hill och måste vänta tills hela säsong 8 har kommit ut. Känns rejält surt! Imorgon är det valborg och jag har ZERO planer. Men det känns endå bra. Ska leta rätt på min kamera imorgon som jag tappat bort iallafall och inatt ska jag nog städa lite. Vet att jag inte kommer kunna sova när jag vill så då kan man städa. Nu har jag inte så mkt mera att skriva egentligen. Ska försöka skriva någonting lite senare om jag orkar. Puss!

You need to get off facebook


Surrender

Sitter just nu och kikar på "Lyxfällan". Rosanna Charles är ju med. Förstår inte folket som hamnar i lyxfällan,men det är väl för att jag själv personligen kan hålla i mina pengar ganska bra och inte slösar så mycket. Nu sitter jag dock här och är grymt sugen på någonting att käka! Ska dra till maxi och köpa någonting nu dock. Ska visa er en ganska dålig outfit bild här med min vackra cam. Hejsvejs!





Black and white

Sitter här med hög musik i hörlurarna och tänker,fyfan vad jag har saknat att ha hur jävla hög musik som helst i hörlurarna. Bara för mig själv,ingen annan kan höra vad jag lyssnar på. Så jäkla underbart! Sett på ungefär 6 avsnitt utav One tree hill idag. Är snart inne på säsong 8 igen. Men orkar inte ladda ner varje avsnitt för sig så väntar tills alla är klara då. Nu ska jag bara sitta här och njuta av musiken innan jag går och lägger mig om några timmar. Klockan 08.30 väntas nämligen Karlstad besök. Till sjukan med Amanda och sen stan osv. Skriver mera sen eller imorgon. Puss på er!

Försökt ha huvudet högt



Försökt ha huvet högt när det vart tufft för att inte gå under
Mamma fick en son som e en krigare i grunden
Förenade i slummen faller vi med flaggan på topp
Så när det e dags har vi gett vårt allt, känner ingen ångest för nåt
Dan då vi lyckas kommer när vi lyckas
Kommer våran lycka om vi bara lyckas


26 april 2011

Morsning! Vaknade för ett tag sedan och jag är fortfarande inte frisk. Detta känns förjävligt men jag går ju ut och sånt så jag får väl skylla mig själv antar jag. Det är jättevarmt ute men tyvärr ingen sol. Väldigt tråkigt för då kan man inte steka. Låg ute i solen och stekte ett tag igår. I mitt linne,så har en fin uringnings bränna. Men kom nyss på att jag har kastruller på spisen. Håller på och gör mig lite käk nämligen! Imorgon drar jag nog till Karlstad en sväng. Men vi får se hur det blir med det! Vi höres. Hejsvejs!


(Ignorera ansiktet,är ganska röd och ofixad där också)

Grew up in a small town


Catch a granade for you

Ligger i en fotölj hemma hos Amanda med en laptop i knät och livet leker. Hahaha,fyfan vad härligt. Om någon/några timmar ska vi basta och dricka massa cola. Förmodligen ringa och skrika på lite folk också. Är fortfarande helt genom förkyld och jävligt ont i halsen men jag klarar mig nog! Amanda sitter inne på chatroulette och försöker få kontakt me någon idiot och hon sitter såhär "Hejhej" *inget  svar* "då säger hon igen "Hejhej" fortfarande inget svar och så håller hon på sådär! Men nu ska jag väl bara ta och chilla ett tag,vi höres! Hejsvejs!

Dynamite

Sitter här och snackar med Amanda i telefon och planerar kvällen lite. Spelar även upp låtar för henne och hon får gissa vilka det är. Blev väckt utav mamma vid 10.20 imorse ungefär. Då frågade hon om jag skulle med ut och åka motorcykel med henne,pappa,min moster och hennes "kille". Jag sa ju ja,så jag gick upp och klädde på mig skinnstället och borstade tänderna typ. Sen kom dom och vi åkte motorcykel från Kristinehamn till Bjurtjärn sen Karlskoga och sedan vidare Degerfors och sen Nybble och Gullspång sedan stannade vi hos mormor och morfar och fikade lite sen hem igen. Så jag kom hem runt 15.00. Klädde då av mig skinnstället och hängde ner de i källaren igen och bytte om och satte mig lite i solen,sen gick jag ju in igen. Och nu ska jag sluta skriva. Hejsvejs!

breakaway

Dom senaste dagarna har jag inte orkat böja mig ner för att starta datorn. Den har därför varit avstängd i 3,nästan 4 dagar. Men nu tänkte jag att jag får väl ta o böja mig ner och trycka på knappfan och skriva ett inlägg här. Igår var det den s.k "Mc-Premiären" det är alltid på långfredagen som den är. Och det man gör då är ju att åka motorcykel eller det finns folk som kommer på moppar,fyrhjulingar osv också. Men iallafall. Var där nere klockan 8,för att stå först i ledet. Sen vid 11 så var det flera gator fulla och ca 1500 motorcyklar var klara för start. Så klockan 11 drog vi iväg till Filipstad. Väl framme stannade vi i ungefär 1 timme och sen vidare till Karlstad,i Karlstad stannade vi i exakt 13minuter sen drog vi vidare till "kåken" alltså deras klubb kallas för det och där käkade vi korv. Sen vidare hem och då drog jag ut med Amanda och hade skoj,sen kom Albin och vi drog hem te mig o spela kort o lyssna på musik sen vid 1 så drog dom hem. Sen idag har jag käkat grillat,stekt ute i solen,varit med amanda som nyss drog hem osv. Och så har jag lyckats bli sjuk igen. Blev sjuk i fredags! Riktigt härligt,eller inte. Jaja,ska sluta tjöta nu! Hejsvejs.

20 april 2011

Sitter här och kikar på big brother samtidigt som jag skriver detta.
Min dag idag har varit rätt tråkig och lång men ändå rätt okej konstigt nog.
Gick upp vid 8,gjorde mig iordning lite slarvigt som vanligt.
Drog till skolan vid 9 och hade idrott sen så hade jag engelska prov som jag tror gick åt helvete. Jag som var nära MVG på mitt förra engelska prov,nu kommer jag fan få IG eller någonting. Men iallafall nu ska jag sluta klaga om det dära provet. Efter det så hade vi iallafall lunch,jag och sanna drog och åt någon potatis och drack påskmust. Sen var det No egentligen,men hade matteprov igår så dom som inte var klara med det fortsatte. Så då satt jag och Gurra och Olle först och försökte lösa en uppgift vi fått men vi kom ingen vart,sen kom Ellen och försökte lösa med oss typ. Sen tog vi en bensträckare på typ 20minuter sen så fick vi dra för våran lärare och då väntade jag på min mentor och fick en lapp osv. Sen till stan och köpa ett par byxor,4tröjor osv. Sen till kyrkan och gå en "påskvandring" med konfirmationen. Sen drog jag hem och har mest chillat,lagat lite mat och duschat. Nu ska jag fortsätta se på BB och detta blev ett sjukt långt inlägg. Längtar för övrigt till fredag som fän!



Defying Gravity

Nu ska jag försöka få ordning på bloggningen igen.
Tog väl en liten paus här för att jag inte riktigt orkade med.
Hade en fullproppad dag igår som bestod av Karlstad,kalajs och sen träffa Irma.
Kom hem runt 22.50 då jag gjorde mig en varm kopp av någonting och sen somnade jag.
Idag har jag bara varit i skolan,sen har jag sovit lite och nu har jag försökt plugga in 102 glosor och lite till.
Nu ska jag iallafall smälta maten lite och sen gå ut på en liten promenad och sen försöka plugga mera!


17.


Kommer inte ihåg vilken utav dom jag tog senast. Men någon utav dom var det iallafall!

16.


16 april 2011

Sitter här och försöker komma på någonting jag kan laga till mormin och mig sen.
Går inte så jävla bra eftersom jag är helt värdelös på att laga mat,hatar det för den delen också. Någon som har ett tips kan ju slänga en kommentar eller någonting sånt. Ska gå ner och kika i frysen vad vi har att laga på iallafall,sen får jag väl kika i några kokböcker. Ska försöka inte bränna ner huset,hejsvejs!

15 april 2011

Känner mig mycket bättre idag.
Har fortfarande lite feber kvar och jäkligt ont i halsen,men ändå bättre!
Har varit och kikat på maxi idag iallafall,kändes för jävla bra!
Ska fortsätta kika på Talang 2011 nu och dricka min cola.
Hejsvejs!

15.

Jag letar och letar efter en bild och jag hittar den inte!
Arg jag blir :o

Mc-premiären!

Nu är det snart dags igen,eller för att vara exakt. På fredag!



Bild sedan 2 år tillbaka,road man ser ut.

14.


13.

Hittar tyvärr ingen bild. Ska försöka ta en till veckan.

happy b-day

Orkar inte sitta vid datorn nu egentligen men tänkte bara skriva att jag inte skriver på några dagar antagligen.
Fyller nämligen år idag och har gått och blivit sjuk,har 38.2 i feber osv. Men vi höres! Hejsvejs

12.


11.

Kan lika gärna lägga upp nummer 11 även fast min dator inte fungerar.
För personen jag vill vara med har jag tyvärr ingen bild på,men men!

11 april 2011

Det var meningen att nr 11 skulle läggas upp nu.
Men jag har lyckats fixa till mig massa trojanska hästar på min dator så nu fungerar den inte! Nummer 11,12 och 13 osv kommer när den är fixad,ska försöka fixa de. HEJSVEJS!

10.


9.

Många utav dom här går inte kvar i min klass,men endel gör det!


10 april 2011

Min helg har varit kanon bra enda tills han åkte hem.
Då blev allting allvarligt igen och nu är det ett helvete. Men jag kämpar vidare. Ska bara lägga ut 9,10 och sedan bädda min säng och se på tv. Hejsvejs!

8.


7 april 2011

Sitter här och kikar på hockey'n samtidigt som jag skriver.
Det är förlängning mellan SAIK-FBK. Hoppas verkligen att Färjestad tar hem detta. Men allting kan hända i hockey,har jag fått lära mig. För övrigt är min pappa riktigt jävla korkad. Jag satt och höll på och böjde på mina tår hit och dit,så jag fick kramp varje gång jag gjorde det. Så jag frågade honom "Får du kramp i tårna om du har foten rakt och böjer på tårna?" Svaret jag fick tillbaka var "Nej,jag är för vältränad för det" , både jag och mamma började asgarva. Ska försöka att gå och lägga mig i tid ikväll,men det brukar inte gå så jäkla bra. Brukar sluta med att jag hamnar i säng någon timme innan jag ska till skolan. Imorgon är det fredag och jag vet att det kommer bli en kanon dag! Mesta dels för att jag får besök utav en väldigt gullig person. Har ingenting mera att skriva nu. Skriver nog ingenting imorgon. HEJSVEJS!

7.

denna brud!

6.


5.


4.


3 april 2011

Black stripes,yellow paint.
Them niggas scared of it,but them ho's ain't.
Soon as I hit the club look at them ho's face.
Hit the pedal once,make the floor shake.

3.


Don't stop believing.



Just a small town girl.
Living in a lonely world.
She took the midnight train going anywhere.

Just a city boy.
Born and raised in south Detroit.
He took the midnight train going anywhere.


2.


1.


17

1a : Någon du umgås väldigt mycket med.
2a : En bild på dig själv.
3e : En bild på någon i din familj.
4e : En gammal bild på dig själv.
6e : En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e : Någon i din släkt.
8e : En person du kan berätta allt för.
9e : En bild på din vardag
10e : Du och någon klasskompis.
11e : En bild som påminner dig om gamla tider.
12e : En person som du vill vara med.
13e : En person som är snygg.
14e : En bild på dina närmaste.
15e : En person som alltid ställer upp för dig.
16e : En bild på en tid du saknar.
17e : En bild som gör dig glad.
18e : Den nyaste bilden på dig själv.1a : Någon du umgås väldigt mycket med.
2a : En bild på dig själv.
3e : En bild på någon i din familj.
4e : En gammal bild på dig själv.
6e : En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e : Någon i din släkt.
8e : En person du kan berätta allt för.
9e : En bild på din vardag
10e : Du och någon klasskompis.
11e : En bild som påminner dig om gamla tider.
12e : En person som du vill vara med.
13e : En person som är snygg.
14e : En bild på dina närmaste.
15e : En person som alltid ställer upp för dig.
16e : En bild på en tid du saknar.
17e : En bild som gör dig glad.
18e : Den nyaste bilden på dig själv
1a : Någon du umgås väldigt mycket med.
2a : En bild på dig själv.
3e : En bild på någon i din familj.
4e : En gammal bild på dig själv.
5e : En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
6e : Någon i din släkt.
7e : En person du kan berätta allt för.
8e : En bild på din vardag
9e : Du och någon klasskompis.
10e : En bild som påminner dig om gamla tider.
11e : En person som du vill vara med.
12e : En person som är snygg.
13e : En bild på dina närmaste.
14e : En person som alltid ställer upp för dig.
15e : En bild på en tid du saknar.
16e : En bild som gör dig glad.
17e : Den nyaste bilden på dig själv.

RSS 2.0